• ←  Головна
  • Новини
  • Як народжуються продукти бренду космецевтики EVO derm: відбулася перша бізнес-екскурсія виробництвом в межах проєкту «Мрію. Дію»

Як народжуються продукти бренду космецевтики EVO derm: відбулася перша бізнес-екскурсія виробництвом в межах проєкту «Мрію. Дію»

Центр підтримки підприємців Дія.Бізнес у Луцьку організував першу бізнес-екскурсію до виробництва космецевтики EVO derm у межах проєкту «Мрію.Дію».

До бізнес-екскурсії приєдналися представниці різним напрямів місцевого бізнесу, а також ті, хто тільки планує створити бізнес в індустрії краси. 

Засновниця бренду EVO derm Оксана Коротка разом з технологом відкрила для учасниць «закулісся» виробництва та показала основні процеси створення косметичних продуктів.

EVO derm — це приклад сучасного виробництва, де поєднуються інноваційні технології та натуральні компоненти, що відповідають найвищим стандартам якості.

Учасники екскурсії мали унікальну можливість поспілкуватися з ідейною натхненницею, побачити сучасне та інноваційне обладнання для виробничих процесів, сертифікованих за міжнародними стандартами GMP (Good Manufacturing Practice, належна виробнича практика), почути історію запуску та розвитку бренду, а також взяти участь у створенні власного продукту.

Для учасниць була розроблена технологічна карта з ексклюзивним рецептом крему для тіла. Під керівництвом Оксани Короткої та технологів кожна учасниця пройшла всі етапи виробничого процесу: від підготовки лабораторного посуду, вимірювання маси компонентів та їх змішування, роботи з виробничим обладнанням — до розливу, вибору аромату та маркування продукту.

Засновниця бренду Оксана Коротка стверджує, що для них це був надзвичайно цікавий досвід. А найбільше приємно було чути, що більшість відвідувачів бізнес-екскурсії є клієнтами EVO derm, які тепер змогли ознайомитися з шляхом створення засобів від моменту надходження сировини до упаковки готових продуктів. 

«Нас надихнули емоції відвідувачів, їхній інтерес до процесів, які для нас є повсякденними — це було дуже цінно для усієї команди. Ми завжди розуміли, наскільки важливо відкривати завісу виробництва для клієнтів та партнерів, адже це зміцнює довіру до нашого бренду, і бізнес-екскурсія на виробництво EVO derm вкотре нам це довела. Я б хотіла, щоб такі заходи стали регулярними в нашому місті». 

Оксана Коротка відзначає, що такі бізнес-екскурсії дають можливість показати, що наш бренд не просто продає космецевтику, а створює продукт, заснований на інноваціях, безпеці та турботі про здоров'я. «Такі заходи дозволяють глибше розуміти наші цінності та побачити, як ми працюємо над якістю на кожному етапі виробництва, що, в свою чергу, зміцнює репутацію бренду».

Учасниця Діана Познякевич, підприємиця та співзасновниця бренду веганської продукції GoodMood Food поділилася своїми враженнями: 

«Екскурсія виявилася дуже насиченою і цікавою. Вдалося зазирнути у закулісся виробництва косметики, дізнатися організаційні процеси і навіть створити власний продукт. Маючи власне кондитерське виробництво, побачила чимало спільного в організації і навіть виявила практики, які могли б запозичити. Рада, що мала можливість долучитися до цієї екскурсії і вірю, що такі заходи сприяють розширенню кругозору підприємців і дозволяють обмінюватися досвідом, залучати найкращі практики у власний бізнес. Я змогла побачити паралелі з власним виробництвом та навіть знайшла ідеї для вдосконалення бізнесу».

«Екскурсія мала позитивний характер з оптимістичними нотками. Кремчик на згадку — це топ ідея. Такі екскурсії у нашому місті важливі для розвитку суспільства у різних напрямках, аби показати можливості для розвитку бізнесу у такий складний час», — косметологиня Юлія Рябіїк також високо оцінила захід.

Ольга Іванків, засновниця центру бухгалтерії та фінансів Consulting Center, додала: «Приємно бачити, як бізнес розвивається з такою якістю та любов'ю. Такі екскурсії сприяють підвищенню рівня довіри до бізнесу і стимулюють їх розвиток та впізнаваність».

«Ми раді створювати можливості для місцевих підприємців та сприяти їхньому розвитку через такі проєкти. Це лише початок нашої співпраці, і ми впевнені, що попереду ще багато цікавих ініціатив», — відзначає продакт-менеджерка центру підтримки підприємців Дія.Бізнес у Луцьку Яна Ярощук

«Для молодих підприємців це чудова можливість отримати реальний досвід, дізнатися про процеси виробництва і управління бізнесом зсередини. Такі екскурсії демонструють, що бізнес не обмежується лише великими містами, і надихають молодих людей розпочинати свої проєкти. Це також можливість для них отримати корисні поради, поспілкуватися з засновниками, керівниками та подивитися, як можна побудувати успішну справу», — зазначає підприємиця Оксана Коротка.

Центр підтримки підприємців Дія.Бізнес у Луцьку планує й надалі створювати колаборації з місцевими виробниками та надавати платформу для обміну досвідом. Вже у жовтні заплановано новий візит до відомого бренду з Луцька.

Слідкуйте за подіями на нашому сайті, в соцмережах Facebook та Instagram, щоб долучитися до екосистеми однодумців та відвідати майбутні бізнес-екскурсії.

Авторка: Ріта Смаглюк.

A A A Звичайна версія сайту